En stærk forretning bygget på ekspertise

Siden etableringen i 2016 har Dunstan distribueret en bred vifte af skønhedsbrands


Om Dunstan

Vi skylder vores succes og kontinuerlige vækst til vores store udvalg af brands og omfattende netværk af kunder samt leverandører.
Vi har fra begyndelsen haft fokus på vækst gennem hårdt arbejde drevet af vores dedikation og passion for det vi laver.

Vores ambitiøse tilgang har givet pote, og vi er nu en betroet partner for vores leverandører og kunder og vi vil fortsat opbygge nye,
frugtbare forretningsrelationer.Ekspertise er vores fokus

Vores tilgang til enhver kunde og leverandør er rodfæstet i ekspertise og professionalisme, og vi er altid klar til at guide vores partnere mod nye muligheder.

Igennem mange år har vi gjort benarbejdet for at vi ubesværet kan navigere vores branche og så vi sammen med vores netværk kan vækste gennem værdiskabende forretningsaftaler.

Vi vil gerne være jeres førstevalg! 

Dunstan relaterer sig til alle typer virksomheder i skønhedsbranchen - uanset om I er på udkig efter at købe eller sælge, er små eller store, arbejder med high-end- eller nichemærker, vil vi gerne være jeres foretrukne samarbejdspartner.

Vi tror på at skabe gensidigt gavnlige relationer, baseret på tillid og ekspertise, og vi er altid på udkig efter nye muligheder.

I 2021 fik Dunstan tildelt den prestigefyldte Gazellepris for at være en af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.


Et par ord fra vores CEO

"Hos Dunstan sætter vi stor fokus på kvalitet i hvad vi laver.
Vores virksomhed drives med udgangspunkt i vores slogan:
Jo mere passionerede, engageret og ambitiøse vi er – jo større vil vores præstationer blive!

Vi er altid åbne for nye muligheder og at stå klar overfor en ny udfordring.  Vi er drevet af passion og stræber altid for at vækste så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I ønsker at udvikle jeres forretning med os!"

© Copyright Dunstan 2024. Alle rettigheder forbeholdes.