Om Dunstan

Dunstan ApS er en engrosvirksomhed med base i Aarhus, Danmark. Vi fokuserer på at distribuere skønhedsbrands, i Europa og globalt. Vi arbejder hovedsageligt inden for fire produktkategorier:

  • Parfume
  • Hårpleje
  • Hudpleje
  • Kosmetik

Dunstan blev grundlagt i juli 2016 af Eric Dunstan Sørensen, som på det tidspunkt havde mere end 10 års erfaring inden for skønhedsprodukter. I 2017 udvidede Dunstan koncernen i form af Brandshop.dk, en B2C webshop for skønhedsprodukter, stiftet i samarbejde med erfarne folk fra skønheds- og e-handelsbranchen. Med etableringen af Brandshop.dk fik Dunstan adgang til en direkte salgskanal til B2C-markedet.

Siden starten har Dunstan oplevet en stabil vækst, både i omsætning og antal medarbejdere. I dag huser vi et ungt team med omkring 10 ambitiøse mennesker og i 2021 blev Dunstan tilmed kåret som Børsen Gazelle. Dagbladet Børsen uddeler hvert år Gazellepriser til de 3000 hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

Dunstan er bygget på en vision om at være leverandør og samarbejdspartner, der skaber værdi for sine kunder. Vi tror på, at god kommunikation og værdiskabelse for alle parter er afgørende for at udvikle et godt, bæredygtigt og langvarigt forretningsforhold.

Mission:

Vi skaber værdi for vores forretningspartnere gennem grundighed, innovation og markedskendskab

Vision:

Vi vil anerkendes som en verdensklasse leverandør

Værdier:

Vi tager initiativ, handler og følger op

Vi er ambitiøse og innovative

Vi er passionerede

Vi engagerer os