For kunder

Hos Dunstan tilbyder vi vores kunder de bedste high-end skønhedsbrands på markedet, til lave priser og ledsaget af effektiv levering og god service gennem hele processen. Så hvis du har en webshop, detailkæde, professionel skønhedsbutik eller salon, er Dunstan din vej til at sikre de stærkeste brands på markedet.

Vi forhandler blandt andet

Hos Dunstan har vi erfaring med at håndtere logistik og koordinere transport af varer. Vi tilbyder at klare al fragt, så du skal blot afgive din ordre og se frem til leveringen. Du kan også arrangere din egen fragt, hvor vi så koordinerer med vores lager for at gøre processen så nem som mulig for dig. Vi er her for at støtte dig gennem hele købsprocessen, så du kan fokusere på din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om hvilke brands vi kan tilbyde eller for at få tilsendt vores konkurrencedygtige prislister. Vores Account Managers er altid klar til at tale med dig om hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke på linket ovenfor.